vivre.ro

marți, 9 octombrie 2012

Sustin Scoala Lucian Blaga din Baia Mare

Am auzit mai de mult de aceasta campanie, insa nu am reusit sa ma apuc niciodata de un articol pe aceasta tema. Si imi este o campanie foarte draga. Este vorba despre campania organizata de Profi in colabrare cu Vodafone si care stiu ca va face fericiti o scoala intreaga de copii. Campania „PROFI te premiaza!” powered by Vodafone a inceput din 13 august si se va termina pe 15 noiembrie, deci inca mai est timp. Campania este foarte usor de inteles si este foarte usor sa va mobilizati toti apropiatii sa va ajute.
Pentru aceasta campanie, „PROFI te premiaza!” trebuie doar sa iti faci cumparaturile din magazinele PROFI care iti sunt tie mai apropiate, nu are importanta care, si la casa de marcat veti primi un bon nefiscal pe care va trebui sa treci numele scolii pe care o sustii.
Si aici vine contributia mea. Stiu ca si tu ai o scoala sau ai avut o scoala si ca poate ti-a placul foarte multa acolo si ca ai amintiri foarte frumoase legate de ea, insa eu vreau sa te rog sa sustii Scoala Generala cu clasele I-VIII „Lucian Blaga” din Baia Mare. Daca poti sa faci acest lucru pentru mine, cred ca voi fi cea mai fericita persoana din lume.
Ideea principala este ca tu sa participi cu scoala pe care vrei sa o sustii, indiferent care ar fi aceasta. Vreau sa va mandriti cu scoala la care ati studiat si cu invatatorii sau profesorii pe care i-ati avut si care v-au ajutat sa avansati in viata cu mai multe cunostinte si cu principii de morala invatate acasa si aprofundate aici, sau mai bine zis puse in practica aici. De fapt ambele. Dar cel mai bine stiti voi. Asa ca ma bazez doar pe fostii mei colegi de scoala si de cei care citesc acest blog si care au fost la scoala Lucian Blaga din Baia Mare sau parinti care au copii care studiaza la aceasta scoala. Nu mai spun de bunici cu nepoti aici, pentru ca nu cred ca sunt bunici care sa imi citeasca mie blogul.
Si cea mai tare chestie pe care poti sa o faci este sa ii incurajezi si sa ii faci si chiar sa ii fortezi pe toti cei apropiati sa faca acelasi lucru ca si tine. Sa sustina scoala pe care o sustii si tu. Cei mai interesati sunt copiii care inca studiaza in scoli, si cred ca ei ar trebui sa fie cei mai activi si mai persuasivi in acest moment. Dar cred ca si eu sunt acum la fel de entuziasmata ca si ei.
Vom mai povesti pe acest subiect, pentru ca imi face placere sa imi aduc aminte de scoala, insa putin mai tarziu. Pana atunci astept sa imi spuneti voi ce scoala sustineti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea!