vivre.ro

vineri, 5 octombrie 2012

De acum functioneaza toate bannerele

Poate multi dintre voi ati incercat sa dati click pe unele dintre bannerele din dreapta si nu ati reusit. Imi cer scuze pentru ca am avut aceasta problema pana acum la bannerele pentru QuickMobile, un magazin online de unde puteti cumpara telefoane mobile de utima generatie, tablete pc, laptop-uri, aparate foto si accesorii pentru fiecare dintre acestea, FashionDays, un magazin ca niciunul altul unde gasiti imbracaminte, incaltaminte si obiecte pentru casa fiecaruia dintre noi produse de branduri de renume international la reduceri foarte mari, Elefant, care este o librarie ultramoderna si ultracompleta online si 4Interior un magazin online cu decoratiuni pentru casa si lucruri utile pentru noi toti.
Mi s-a atras atentia ca nu functioneaza si am remediat problema. Acum toate problemele s-au rezolvat si toate bannerele sunt accesibile. Nu va va mai spune nimeni ca "ati dat pe langa". :) Puteti sa incercati linistiti.

Un comentariu:

  1. These machines remain the premise for slots in today’s casinos. To play slot machines, play the multiplier machine by betting a small quantity to try and win a small quantity or a large quantity to try and win a large quantity. Alternately, play the buy-a-pay 토토사이트 to bet more money in return for extra possibilities of winning somewhat than winning a bigger sum of money. You can also play video video games and benefit of|benefit from|reap the advantages of} bonus rounds and common particular occasions to try and win.

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti parerea!