vivre.ro

miercuri, 24 octombrie 2012

GPEC te asteapta la festivitatea de premiere!

Gala Premiilo e-Commerce (GPEC)
Este o zi pe an in care toate magazinele online au un moment in care li se taie respiratia. Este vorba, de aceasta data, de 30 octombrie, zi in care se decerneaza premiile pentru cele mai bune magazine online in cadrul Galei Premiilor e-Commerce.
Dupa o asteptare foarte lunga, din 18 mai, insa plina de activitati, este momentul ca cele 90 de magazine online care au intrat in competitia pentru titlul de cel mai bun magazin online din Romania, sa afle daca titlul este al lor sau mai trebuie sa isi imbunatateasca serviciile si sa revina anul viitor. Competitia a fost stransa, dar fair si programul a oferit o conferinta nationala de e-commerce de 2 zile, care a cuprins workshop-uri si prezentari, intalniri cu membrii juriului care a facut jurizarea initiala si care au oferit feedback asupra magazinelor care au dorit sa afle mai multe despre cum sa isi imbunatateasca serviciile. Apoi este o perioada de 2 luni in care fiecare magazin are timp sa aplice recomandarile juriului si sa se pregateasca de jurizarea finala, care a avut loc timp de o luna, din 20 septembrie pana in 20 octombrie. Insa inainte de acest pas a fost si o schoala de vara in care toti participantii au putut sa ia parte la cursuri intensive de e-commerce. Tot ce mai ramane este conferinta de final si apoi gala de premiere a magazinelor care si-au castigat acest drept.
Aceasta gala are loc la Bucuresti, la Crystal Palace Ballrooms, in 30 octombrie, asa cum va spuneam, de la ora 13:00, de la ora 19:30 urmand sa se decerneze premiile. Accesul este gratuit, insa este necesara o inscriere pe baza unui mail in care trebuie sa oferiti toate datele dumneavoastra, impreuna cu datele companiei pe care o reprezentati. Organizatorii va invita sa participati in numar cat mai mare. In plus, vei putea afla ce au raspuns 11.000 de clienti ai magazinelor online despre acestea, informatie foarte importanta daca doresti sa iti imbunatatesti serviciile sau daca doresti sa incepi o afacere in acest domeniu.
Un lucru pe care poate nu il stiati, este faptul ca, din juriu face parte si Cosmin Daraban, Marketing Manager in cadrul SilkWeb, asadar seful meu. El va fi prezent la gala si este o persoana foarte abordabila, care are foarte multe informatii de oferit in domeniul comertului online.
Mai multe informatii despre tot ce inseamna Gala Premiilor e-Commerce gasiti pe pagina oficiala a evenimentului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea!