vivre.ro

luni, 29 octombrie 2012

A patra saptamana m-au atras dulciurile

a patra saptamana ma uitam mai mult spre cealalta ;)
V-am promis ca voi reveni cu informatii despre dieta pe care o urmez indrumata de nutritionistii Natur House. Si iata ca am la activ 4 saptamani de cand mananc dupa reteta, de cand incerc sa ma abtin de la multe feluri de mancare si de la destul de multe alimente. Insa acest lucru nu ma face decat sa descopar noi alimente si noi moduri de preparare despre care nu credeam vreodata ca vor da un gust care sa ma incante sau sa ma faca sa imi ridic semne de intrebare in legatura tot stilul meu de viata si de alimentare de pana acum.
In aceste 4 saptamani am reusit sa slabesc doar 4,3 kilograme, cu mentiunea ca in ultima saptamana mi-am facut putin de cap, ca urmare nu am avut rezultate asa cum ma asteptam. Insa acest lucru ma ambitioneaza, pentru ca imi demonstreaza ca doar cu vointa voi ajunge acolo unde mi-am propus.
In legatura cu dilema de data trecuta legata de numarul fiolelor care le pot lua intr-o zi, mi s-a oferit un raspuns satisfacator, acela ca pentru multi dintre clienti li se pare prea mult sa plateasca 14 fiole pe saptamana, motiv pentru care s-a optat pentru doar 6 fiole, cu rezultate mai reduse, dar cu accent asupra alimentatiei. Astfel o persoana poate sa invete sa isi regleze alimentatia si dupa terminarea dietei. Asadar, daca voi simti la un moment dat ca vreau sa fac progrese mai repede, pot opta pentru doza completa. Pana atunci, ambitia pentru saptamana care urmeaza este mare, insa sper sa nu fie decimata de alte pofte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea!