vivre.ro

joi, 11 octombrie 2012

Hmmm... Croaziera...

Croaziera de vis
Asa arata mijlocul de transport care ma va purta in urmatorul concediu. M-am hotarat. De azi am ajuns la concluzia ca urmatorul concediu cu soare va fi, de fapt, o croaziera. Desi la varianta unui rau de mare nu m-am gandit niciodata, pentru ca putinele mele aventuri pe mare nu s-au soldat cu probleme si nici nu s-a pus problema de rau odata ce am ajuns in larg. Cred ca doar cu valurile de la mal am probleme, dar nici acelea serioase.
Puntea cu piscine seara, luminata
Mi-a placut intotdeauna ideea opulentei, dar cui nu ii place? Iar pe astfel de nave ai mereu parte de opulenta. Am gasit o serie de croaziere care, majoritatea, pornesc din Italia si te plimba fie pe marea Mediterana, fie ies si in Oceanul Atlantic, pana in Maroc. Ei bine, cea care m-a atras cel mai tare a fost o croaziera care pornea din Genova, urmatoarea oprire era la Barcelona, apoi Casablanca in Maroc, ceea ce este o destinatie superba de care toata lumea a auzit si vrea sa ajunga acolo, aviz doritorilor. Urmatoarea oprire sunt Insulele Canare, mai exact Tenerife, apoi Funchal, o insula din Atlantic care apartine Portugaliei. Intoarcerea se face cu opriri in Malaga, Spania, Civitavecchia, langa Roma si apoi Genova, de unde ne-am imbarcat.
cabina interioara
Tot itinerariul mi se pare superb si ideea de a te caza pe un astfel de vapor ma incanta. Mai ales ca in Casablanca avem practic o zi intreaga, de dimineata pana seara, sa vizitam orasul. Si ce m-a surprins cel mai tare a fost pretul destul de mic care il cer organizatorii pentru un sejur de 12 zile. Preturile incep de la 340 de euro in noiembrie si de la 370 de euro in decembrie.
Teatru on board
Nu, nu ma sperie perioada, pentru ca sunt convinsa ca daca va fi frig undeva va fi in Genova, insa odata ce vom merge spre sud va fi mult mai cald si mai frumos. In special in Tenerife, unde nu cred ca este frig vreodata. Mai sunt si alte oferte de croaziere de unde am luat-o pe asta, de la agentia IdealTour, in care am incredere, pentru ca mereu apelez la ei cand vreau sa calatoresc undeva.
Cam atat. Va las cu imaginile care va vor convinge. Asa ca daca vreti si voi, poate mergem impreuna. Oricum mi-ar face placere sa imi cunosc cititorii. :D

Restaurant pe punte
Restaurant A la Carte

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea!