vivre.ro

joi, 18 octombrie 2012

Eu, blogger official la ZileleBiz

Ceea ce vedeti mai sus este eu spun ca este cel mai creativ concept pe care l-am vazut dintre toate reclamele din Romania. Dar si spoturile radio care urmeaza sunt la inaltime. De fapt, toate au legatura si va voi spune imediat care este aceasta.
Legatura dintre spoturile radio si video, care pe mine m-au impresionat, este evenimentul lunii noiembrie, care este denumit sugestiv ZileleBiz care se desfasoara din 12 pana in 16 noiembrie. Acest eveniment este unul foarte important care face acest domeniu, pe care il face, probabil, mai frumoasa si mai pe intelesul tuturor. In cele 5 zile de conferinta se vorbeste despre antreprenoriat, inovatie, management, CSR si media&marketing, in aceasta ordine. Vestea buna de aceasta data este faptul ca  am fost cooptata in echipa de bloggeri officiali care vor vorbi despre aceast super eveniment, sau cel putin despre prima zi, cea de antreprenoriat, la care voi si participa, fapt care imi face o placere deosebita. Dupa cum va povesteam nu cu mult timp
in urma, imi doresc foarte mult sa devin si eu unul dintre antreprenorii de succes din Romania. In fine, asta e un vis de-al meu la care sper sa ajung, insa pana atunci voi mai invata la ziua de antreprenoriat. Insa ceea ce trebuie sa retineti este faptul ca deja de doua zile a inceput inscrierea la ZileleBiz si nu trebuie sa mai pierdeti nicio zi pentru a va inscrie si voi. Toate pachetele le gasiti aici. Asa ca ne vedem acolo, da?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea!