vivre.ro

luni, 7 noiembrie 2011

Povestea cu telefonul

In ultimul timp am avut multa bataie de cap cu telefonul meu minunat, care nu este nici pe departe dintre cele destepte. Nokia Supernova, daca va spune ceva numele, m-a slujit destul de bine in ultimii ani. Nu pot sa ma plang. Mai ales ca a costat ceva bani cand l-am luat, ca nu am vrut sa ne legam cu dintii de abonament de care vroiam sa scapam oricum. Asa ca taticul meu dragut a hotarat sa imi daruiasca un telefon la liber.
Ei bine, desi nu am avut probleme cu el decat zgarieturile facute de cerceii mei pe ecran pana acum, cam de 2 saptamani s-a hotarat ca tastele 7 si 8 sunt in plus si ca, de fapt, nu trebuie sa functioneze. Asa ca a incetat sa le mai recunoasca.
Puteti sa va imaginati ca nu am nicio sansa sa scriu un mesaj din care sa inteleaga cineva ceva, si nu pot sa formez nici macar un numar de telefon (eventual cele de fix care nu contin 7 si 8). Daca e sa iau un numar de telefon de la cineva, il rog sa il noteze el/ea prima data si apoi sa imi faca apel. Iar daca primesc un numar in scris si trebuie sa il formez, rog pe cineva sa imi trimita mesaj cu numarul ca sa pot sa il iau din mesaj si sa il folosesc mai departe. Ca sa nu mai vorbesc de numele stalcite.
Este momentul sa recunosc ca merit si eu ceva cu adevarat destept, asa ca am inceput sa ma orientez si sa ma informez despre ce este mai bun pe piata, dar care sa nici nu ma omoare pentru doua luni. Asa ca am cautat, am cautat, si, din cate am vazut pana acum, Samsung Galaxy S2 ar fi alegerea cea mai potrivita pentru mine. Asta si pentru ca eu tin foarte mult si la design. Acesta mi se pare ca mi-ar sta bine mie.
Culoarea preferata pentru acest model este alba, pentru cei care nu stiu ce cadou sa imi faca de Craciun sau de Sf. Nicolae. Inca ma mai gandesc daca de Craciun sa nu cer ceva mai mult.;)

2 comentarii:

Spune-ti parerea!