vivre.ro

miercuri, 5 octombrie 2011

Schimb de jucarii

Este extraordinar cand cineva se gandeste la copii si la cat de mult le place lor sa participe la tot soiul de activitati dedicate lor. Asa ca nu pot decat sa salut parteneriatul dintre Zimbo.ro si Cabral, care se va vedea in toate galeriile Real din tara, inclusiv la Baia Mare.
Cel mai imbucurator lucru mi se pare faptul ca, Cabral va fi patronul acestor evenimente. Ceea ce este foarte bine, pentru ca o persoana atat de prezenta in media si in online da cu atat mai multa importanta evenimentelor. Cu scopul de a colecta fonduri pentru scopuri umanitare, in perioada 3-15 octombrie 2011, adica au inceput deja, se vor desfasura activitati care vor avea in prim plan copiii pana la clasa a patra din ciclul primar.
Ceea ce este de retinut este ca, de maine incolo vor fi dansuri cu copiii de la gradinite, iar de vineri desenele pe care micutii le-au facut si le-au donat pot fi cumparate, banii stransi fiind virati in contul asociatiei umanitare a lui Cabral.
Cel mai frumos moment, dupa mine, a fost luni, cand tot cei mici au donat cate o jucarie. Acesta a fost modul in care au simtit ca ajuta, in mod direct. Cred ca nu a fost atat de important voucher-ul pe care l-au primit in schimbul jucariei cat emotia de a putea sa ajuti. Este foarte important ca un copil sa stie ca trebuie sa ajute si sa se simta util fata de persoanele care au nevoie de ajutor. Cand voi avea copii, sigur ii voi educa in asa fel incat sa stie sa ofere si altora din ceea ce au.

3 comentarii:

  1. Da, sunt frumoase toate initiativele de acest gen! Foarte educative pentru viitorii adulti...

    RăspundețiȘtergere
  2. Chiar aşa Alina, acum îşi schimbă jucăriile iar când o să fie adulţi nevestele, nu ştiu.. zic şi eu.

    RăspundețiȘtergere
  3. Da, este laudabila actiunea, este laudabil ca s-a implicat Cabral...

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti parerea!