vivre.ro

vineri, 11 noiembrie 2011

11 11 stop, cand sa am noroc?

Pe vremea mea, cand mergeam si eu la scoala ( scoala generala) aveam un drum lung de parcurs spre casa, dar copiii, cum sunt inventivi, au creat un joc. Nu noi, noi doar l-am preluat caci era foarte interesant si ne mai trecea timpul.
Regulile sunt urmatoarele: cand vezi o masina care are la numar o cifra sau o litera care se repeta, una dupa alta, spui " cifra sau litera,  stop, cand sa am noroc?", iar persoana cealalta iti raspundea cu ce credea ea de cuviinta. Asa ca noi stateam cu ochii pe masini sa vedem cat mai multe repetitii sa avem cat mai mult noroc.
Asa sta treaba si cu data de azi: 11.11.'11
Mult noroc pentru toata lumea!

Un comentariu:

  1. Herpes genital de 2 ani acum am reușit să scap de el cu ajutorul medicamentelor pe bază de plante, este natural și rapid în vindecarea bolilor. Pentru mine este sigur și sigur activ. Nu există boli la care nu se vindecă ierburile. Am fost vindecat de la Herpes Genital cu medicamente din plante prin Dr. Edede Herbal Cure. Am dat peste mărturia lui despre munca bună pe You-tube, i-am copiat adresa de e-mail și i-am trimis un e-mail. Am învățat prima dată că este o înșelătorie, până nu și-a trimis medicamentele pe bază de plante în țările mele din Statele Unite. whatsapp +38972751056

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti parerea!