vivre.ro

vineri, 12 august 2011

Un fel de campanie pentru turismul romanesc

Ce este mai minunat decat perioada verii, cand toata lumea se gandeste la concediu, pentru ca vara este anotimpul in care majoritatea persoanelor isi doresc sa se relaxeze. Este perioada in care toti angajatii isi doresc concediu, chiar daca managerii nu stiu cum sa ii tina mai mult la munca, dar aproape ca s-ar razgandi si ei, saracii, cand se gandesc cat au de cheltuit.
Managerii sunt cei care le pot face o bucurie si le pot recompensa munca pe care au depus-o tot anul prin tichete de vacanta. Aceste tichete vin de la ChequeDejeuner si sunt tot mai cautate de mediul bussiness datorita faptului ca fac parte dintr-o categorie de tichete neimpozitabile de catre stat. Pe de-asupra, sunt si deductibile de la impozitul pe profit pe care compania il are de platit catre stat. Nu intru in detalii, cei care se lovesc de asa ceva stiu despre ce vorbesc.
Astfel, managerii pot sa le dea salariatilor un sprijin pentru relaxare pentru care nu vor plati de doua ori. Ba mai mult, este recunoscut ca facand parte din categoria cheltuielilor si este deductibil din impozitul pe profit. Este una din situatiile in care castigul este de ambele parti. Asta pana cand guvernul isi va da seama ca mai are o oportunitate de impozitare. De aceea ChequeDejeuner vrea ca dumneavoastra sa profitati de aceste beneficii pana cand se va mai putea.
Avantajul angajatilor este fapul ca, numarul companiilor afiliate fiind mare, au parte de multe oferte avantajoase si posibilitati foarte mari sa gaseasca ceea ce isi doresc pentru concediul lor de odihna.
Prima data trebuie sa ne cunoastem tara si abia apoi sa incercam sa descoperim alte tari. Acesta este firul pe care ar trebui sa mearga, in mod normal orice persoana careia ii place sa calatoreasca. Tocmai de aceea ChequeDejeuner a propus ca aceste tichete sa poata fi folosite doar pe teritoriul Romaniei, pentru a incuraja romanii sa isi cunoasca tara si sa ajute la dezvoltarea turismului romanesc. M-am lovit si eu de chestia asta cand am cautat un bilet pentru doua persoane ca sa mergem undeva sa ne relaxam si noi...eu, in special, ca nici anul trecut nu am avut ocazia sa plec nicaieri. Trebuie sa recunosc ca nu fac parte din persoanele normale, care isi viziteaza in primul rand tara. Cred ca cunosc mai multe orase din afara tarii decat cele din tara. Cred ca ne-ar prinde bine un tur prin tara, dar si niste tichete de la munca.

2 comentarii:

Spune-ti parerea!