vivre.ro

joi, 28 iulie 2011

Rochia de mireasa perfecta

Stiu ca v-am speriat putin, dar puteti sta linistiti ca nu eu sunt cea care se marita. Cel putin nu inca. Am fost chemata sa imi dau cu parerea la alegerea unei rochii de mireasa pentru verisoara mea care se marita in 10 septembrie. Asa incep nuntile in familie. Pana acum, niciunul dintre verisorii mei si nu au facut pasul acesta pana acum. Avand in vedere ca este mai mica decat mine, iar din partea mamei am verisori mai mari ca si mine, este de apreciat ca a avut curajul sa faca pasul acesta si sa se aventureze in viata de familie. Baiatul pe care l-a gasit i se potriveste de minune si indeplineste toate criteriile pe care familia le considera importante. Revenind la subiect, si anume, rochia de mireasa, ma gandeam ca este ceva foarte important pentru orice femeie. Este modul ei de a-si arata frumusetea, de a se face remarcata. Insa este foarte greu sa o alegi atunci cand nu o ai pe mama ta langa tine. Trebuie sa mentionez ca mama ei, respectiv matusa mea, a murit cand ea a avut doar 6 ani. De atunci, tatal ei a fost sprijinul ei si cel care i-a dat sfaturi, atat cat de poate pricepe un barbat legat de problemele unei femei. Momentul in care iti alegi rochia de mireasa ar trebui sa fie unul foarte special, in care mama viitoarei mirese ar trebui sa ii fie alaturi si sa ii dea sfaturi. Alegerea se face mult mai greu cand aceasta persoana foarte importanta nu poate sa iti fie alaturi decat din Rai. Am convingerea ca, de acolo, de sus, a fost alaturi de ea si a ghidat-o prin multimea de rochii minunate astfel incat a durat foarte putin timp pana cand a gasit-o pe cea care a simtit ca i se potriveste cel mai bine. Pentru ca asa se alege o rochie de mireasa. Atunci cand ai pus-o pe tine simti ca este perfecta.
Bineinteles ca vizita s-a terminta cu succes si ea este superba in rochia pe care si-a ales-o. Nu pot sa dau detalii. Am primit ordine in acest sens. Asa cum se obisnuieste in familie. Toata lumea da ordine la cine poate.

Ca o paranteza, nu am putut sa nu observ ca au scazut foarte mult preturile rochiilor de mireasa. Este adevarat ca Baia Mare nu se poate compara cu orasele mai mari, dar au fost modele frumoase, si eu sunt foarte severa in acest sens.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea!