vivre.ro

sâmbătă, 7 iunie 2014

Cadoul meu

Stiu ca acest blog ar trebui sa fie ca un jurnal si scuza mea nu e faptul ca nu am avut ce povesti, ci faptul ca am avut prea multe de povestit si am dorit sa ma abtin. Pentru unele persoane care s-ar putea simti jignite de unele adevaruri, nu pentru ca voi nu aveati dreptul sa mai trageti niste invataturi din experientele altora. Nu stiu daca le-as putea numi greseli.
Apoi, intre timp, a fost ziua mea. Pentru cei care nu stiu, asta este pe 28 mai, in fiecare an. Iar aceasta zi m-a inseninat cu adevarat, m-a facut sa cred intr-o raza de speranta. Care a fost spulberata brusc de cateva zile crunte, dar atat cat a fost, m-am simtit foarte bine. Si cum eu ma agat mereu de sperante si retraiesc de mai multe ori momentele fericite, doar ca sa pot sa merg inainte cu zambetul pe buze si cu fruntea sus, va spun ca de ziua mea m-am bucurat de cadouri extraordinare, cadouri pe care mi le doream de mult si la care doar speram, pentru ca suntem cuplu la inceput de drum si avem multe de realizat, fapt pentru care nu imi puteam nici macar permite sa programez cumpararea unora dintre ele.
Mai intai, iubitul meu sot (inca mi se pare ciudat sa ii spun asa, pentru mine clar e faptul ca e iubit) mi-a facut o surpriza de proportii, la care nici nu speram. El spune ca sunt norocoasa, eu spun ca el e norocos, ideea e ca m-am ales cu un telefon la care nici nu speram. Stiam ca trebuie sa il schimb pe cel vechi pentru ca era vechi si imi facea probleme, dar nu speram sa ajung chiar asa de repede la un Samsung Galaxy S4, fie el si Mini.
paleta de farduri e.l.f.
Credeam ca ziua nu poate fi mai frumoasa, pana cand, colegii mei si-au adus aminte ca tot spuneam eu cat de mult imi doresc un set din acela mare de farduri cu multe culori, asa ca mi-au indeplinit dorinta si am primit farduri profesionale pentru toata viata. Fardurile sunt de la e.l.f., un producator care, am aflat de curand, este folosit de o multime de makeup artisti din lume. Chiar am fost impresionata si m-am simtit foarte apreciata. Totusi, m-au pus sa promit ca voi purta in fiecare zi alta nuanta. Asta nu va fi greu de realizat pentru ca jumatate de an este asigurat (minus zilele de leneveala ;))
Au fost multe surprize miercurea trecuta, mai ales pentru ca a ajuns si cadoul pe care mi l-am facut singura, o poseta noua. Nu puteam sa imi aleg altceva, va dati seama. Colectia mea nu a ajuns, inca, suficient de mare.
In plus, au mai ajuns si o multime de alte cadouri si sambata, pentru care le multumesc din suflet tuturor celor care au incercat sa ma faca sa imi revin, eforturi care au fost foarte apreciate. Va multumesc si va iubesc pe toti!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea!