vivre.ro

vineri, 27 iunie 2014

Importanta unor vase de gatit de calitate

Una dintre pasiunile mele, poate v-am mai spus, este gatitul. Doar scrisul imi face o placere mai mare si ma umple de energie pozitiva. In special atunci cand manacarea imi iese bine, ma bucur mai mult ca oricand de reusita mea. 
Singura mea problema este ca, de obicei, imi ies cel mai bine preparatele facute pentru prima data. A doua oara, deja nu mai ies la fel de bune. Nu pot sa imi explic acest lucru decat prin faptul ca mereu incerc sa aduc un plus de aroma si savoare mancarii si probabil ca o stric din prea mult exces de zel. 
Acesta este si motivul pentru care nu gatesc de prea multe ori acelasi lucru. Caut mereu retete noi si alte variante de a realiza mancaruri care deja mi se par plictisitoare.
Unii ar spune ca este o problema, dar eu spun ca este un lucru bun faptul ca ma plictisesc foarte repede de unele mancaruri, inca un motiv pentru care incerc sa gasesc mereu altceva de gatit. De multe ori experimentez si cu ingrediente noi. Surpriza finala este mereu asteptata cu sufletul la gura de mine si de criticul meu numarul 1, iubitul meu sot.
Daca in cazul ingredientelor imi place sa aduc mereu ceva nou, in ceea ce priveste ustensilele, imi place sa am lucruri de calitate, de care sa ma folosesc mai mult timp. Nu imi place sa le schimb tot timpul. Insa de curand, am constatat ca as putea face o investitie foarte buna alegand un set de vase de gatit de la Tamos. Adevarul e ca nu am avut pana acum un set complet, ci doar cate un vas din diferite seturi, sau individuale, ceea ce nu mi-a fost prea de ajutor pana acum. Este chiar necesar sa ajung la un set complet, cu care sa nu ma fac de rusine. 
Totusi, imi este greu sa ma decid pe care sa il aleg. Unul este mai elegant, mai dragut si mai ieftin, iar celalalt este mai scump, dar are mai multe elemente. Partea buna in toata povestea asta este ca Tamos a inceput sa introduca reduceri inca de la inceput, pentru ca abia au inceput sa comercializeze si partea de electrocasnice si vase de gatit. Iar daca ma gandesc mai bine, tocmai acesta este motivul pentru care voi astepta sa mai puna si alte seturi de vase de gatit inainte de a lua o decizie. Voi ce ati face in locul meu?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea!