vivre.ro

luni, 3 decembrie 2012

Social Media Summit Cluj, editia a 10-a

Social Media Summit Cluj
„Social Media devine amplificatorul interactiunii consumatorilor cu brandurile si mediul preferat de transmitere si comunicare a experientei de brand.”
Aceasta este fraza mea preferata din prezentarea evenimentului Social Media Summit Cluj. Este inca un eveniment organizat de Revista Biz la care voi participa impreuna cu colegii mei din echipa de SEO a firmei Silkweb, despre care v-am mai spus. Practic, este un cadou al companiei sub forma de training, daca se poate numi asa. Are loc in data de 5 Decembrie, asadar peste doua zile si se tine la Cluj-Napoca, in sala de conferinte a City Plaza Hotel.
O parte dintre noi, si bineinteles si eu, am mai participat si anul trecut la acest eveniment. Asa cum am mai povestit, a fost foarte frumos si educativ. Sunt convinsa ca si anul acesta va fi cel putin la fel de bine. Speakerii sunt dintre cei mai cunoscuti si reprezentativi pentru aceasta zona a Transilvaniei de Nord-Vest, dar si reprezentativi pentru Romania si pentru companiile care se folosesc de Social Media pentru a isi promova campaniile cu succes.
In primul rand, se va vorbi despre puterea unei comunitati, aceea a acestei regiuni. Apoi se va vorbi din partea companiilor care au dezvoltat campanii de Social Media, iar in cele din urma primim un training intensiv despre Facebook, cea mai extinsa retea de socializare din Romania.
Cat despre motivul pentru care fraza aceea este favorita mea, va voi lasa pe voi sa descoperiti. Astept cat mai multe pareri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea!