vivre.ro

miercuri, 7 decembrie 2011

Redirectionarea scrisorii

M-am hotarat sa imi redirectionez scrisoarea pentru Mos Nicolae catre Mos Craciun. Poate ca el va considera ca am fost mai cuminte si imi va aduce ceva. Odata cu redirectionarea scrisorii mi-am orientat si spre alt cadou. Voi fi mai ingaduitoare, pentru ca nu vreau sa raman fara cadou anul acesta.
Asa ca, de data asta voi cere un Samsung Galaxy S Wifi. Ca sa specificam, am scazut costurile de achizitionare si Mosul mai are un avantaj: nu mai trebuie sa plateasca taxa de transport. Pentru ca la Quickmobile.ro transportul este gratuit la comenzile de peste 100 lei.
Si sa mai spuna cineva ca nu sunt de treaba ca.... il voi ruga sa nu mai spuna la nimeni.;))

Un comentariu:

  1. Herpes genital de 2 ani acum am reușit să scap de el cu ajutorul medicamentelor pe bază de plante, este natural și rapid în vindecarea bolilor. Pentru mine este sigur și sigur activ. Nu există boli la care nu se vindecă ierburile. Am fost vindecat de la Herpes Genital cu medicamente din plante prin Dr. Edede Herbal Cure. Am dat peste mărturia lui despre munca bună pe You-tube, i-am copiat adresa de e-mail și i-am trimis un e-mail. Am învățat prima dată că este o înșelătorie, până nu și-a trimis medicamentele pe bază de plante în țările mele din Statele Unite. whatsapp +38972751056

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti parerea!