vivre.ro

luni, 19 decembrie 2011

Povestea Social Media Summit Cluj - partea a III-a

Asa cum v-am promis, s-a terminat pauza de masa, si am intrat in cea de-a treia conferinta, care a pus capac de distractie si voie buna la acest summit. Am ras copios cu Victor Kapra, dar am picat in fund si ne tavaleam pe jos cu mainile strangandu-ne de burta la prezentarea lui Chinezu, iar Adi Hadean a restabilit echilibrul, mentinand starea predominanta de buna dispozitie.
Ar fi interesant sa vad la ce se gandea fiecare cand a citit ce am scris mai sus despre prezentarea lui Chinezu. Poate multi si-au imaginat chiar momentul. Insa nu a fost chiar asa. Acestia din urma ne-au lasat o atitudine pozitiva cu care am plecat de la Hotelul City Plaza spre casa. Trebuie sa mentionez ca prezentarea lui Adi mi-a placut deoarece a avut ceva special, ceva ce nu poti sa gasesti pe un cateva slide-uri. A avut o parte moralizatoare de care avea nevoie toata lumea pentru a putea medita cat mai bine la ceea ce va face mai departe in acest mediu atat de viu si de colorat, in comunitatea din care face parte fiecare si de care ar trebui sa se ataseze, incercand sa transmita mai departe acest sentiment de atasament si ceea ce el genereaza. Adica fericire. Asta este ceea ce imi genereaza mie apartenenta la o comunitate cat mai unita.
Inainte de a pleca din Cluj am facut un mic ocol pe la Iulius Mall, ca sa ne clatim ochii prin vitrine si sa ne obosim picioarele prin magazine. Sa avem motive sa ne simtim obosite. Pe drum am avut nevoie de mai multe momente revigorante ca sa nu adormim avand in vedere ceata care nu ne lasa sa mergem mai repede.
Astept cu nerabdare urmatorul summit sau conferinta in domeniu, caci mi-am amintit cum a fost la olimpiade si am vazut cat de mult te poate ajuta un astfel de eveniment. (Networking, networking, learning and fun)

14.30 – 16.00 Conferinta 3: Cum lucreaza bloggerii cu brandurile
Cum folosesti brandul personal ca locomotiva pentru alte branduri? Cum transformi o pasiune intr-un blog de succes si, apoi, intr-un business? Capcana cifrelor – cat public sau ce public “livrezi” brandurilor?
Speakeri
Victor Kapra, Consultant online, www.victorkapra.ro
Cristian China-Birta, Antreprenor online, www.chinezu.eu
Costin Cocioaba, Owner, www.refresh.ro
Adi Hadean, www.adihadean.ro

Moderator: Marta Usurelu, Redactor Sef, revista Biz

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea!