vivre.ro

marți, 16 februarie 2016

Eu si vederile

In urma cu cativa ani, mi-am facut un cont pe site-ul Postcrossing.com la indemnul unei rude. A fost primul moment in care am intrat in lumea vederilor si ilustratelor. Si m-a prins flama. Dupa un timp, a disparut. Insa acum a revenit mai puternica si mai vie ca oricand. Sunt determinata sa nu ma las de acest hobby.
Imi place mult sa aleg si sa trimit vederi in toate colturile lumii. E ca si cum o parte din tine ar calatori in toate tarile lumii in care ti-ai dorit vreodata. Spun o parte din tine pentru ca sunt cuvintele tale, gandurile asezate pe vedere, sunt gusturile tale atunci cand alegi vederile pe care urmeaza sa le trimiti.
Am spus si o mai spun. Sunt mandra ca sunt romanca si vreau ca si alte persoane din alte tari sa auda de noi. Aproape mereu scriu cateva cuvinte despre romani, despre cultura sau obiceiuri.
Dar cel mai mult imi place sa ajunga acasa de la munca si sa gasesc ceva in casuta postala. Imi face ziua mai frumoasa. Imi umple sufletul. Sunt atat de diferite vederile pe care le primesc, atat de impregnate de cultura fiecarei tari si de educatia fiecarei persoane, incat nu ai cum sa nu te bucuri de vederile pe care le primesti.
Sunt si grupuri in Romania de postcrosseri, oameni minunati care imi impartasesc pasiunea. De altfel, tocmai am primit de la unul dintre ei 5 carti postale cu ocazia martisorului, pe care le voi inlocui cu altele.

Insa sunt dezamagita de doua lucruri: 1 ca Posta Romana va mari tarifele pentru expeditiile internationale si 2 ca, cel putin in Baia Mare, nu se gasesc atat de multe modele de vederi si de diferite. In privinta primului punct nu cred ca am ce sa fac, grupul de postcorsseri in care m-am inscris a depus deja o petitie, insa in privinta punctului 2 am luat hotararea sa incep sa fac eu si sa vand vederi, sper eu, interesante si diversificate, in magazinul online www.deaici.ro, care incerc acum sa il readuc la viata. Voi avea si alte produse romanesti, sper eu, cat de curand.
Asa ca, daca aveti imagini superbe din tara, daca aveti idei care sa ma ajute sa diversific cat mai mult gama de carti postale, le astept cu mare placere.

Un comentariu:

Spune-ti parerea!