vivre.ro

vineri, 11 decembrie 2015

Surpriza de ziua lui

Nu stiu altii cum sunt, dar mie, si cred ca am spus asta de prea multe ori, imi plac surprizele. Nimic nu mi se pare mai interesant si mai incantator. Nu vreau sa ofer pe tava oamenilor idei de cadouri pe care vreau sa le primesc, ci vreau sa fiu surprinsa de ceea ei gasesc potrivit ca si cadou pentru mine. Cel mai interesant este sa iti dai seama ce cred oamenii despre tine din cadourile pe care ti le ofera.
Si pentru ca mie imi place asta, am procedat la fel, de ziua lui. Doar ca am avut inima cat un purice timp de 2 luni. Atat a durat pana cand a aflat de surpriza pe care i-o pregatisem. Veti intreba ”Cine se gandeste la un cadou cu atata timp inainte?”. Raspunsul nu e ca m-am framantat cu 2 luni inainte sa ii gasesc un cadou, ci s-a ivit o oportunitate de a crea o surpriza mai mare, de proportii, asa ca am profitat de ea si am pus totul pe picioare cu ceva timp inainte. Ideea era de a prinde ceva avantajos, nu pentru ca m-as zgarci, ci pentru ca vroiam sa imi si permit sa ii ofer ceva destul de mare incat sa fie o surpriza placuta.

Surpriza a fost o mini calatorie. O minivacanta de 3,5-4 zile. Pot sa spun ca pentru mine a fost ceva ce asteptam de mult. Problema a fost ca el nu a primit vestea atat de bine cum speram. Insa, pana la urma, am reusit sa avem o vacanta intr-o perioada in care nu am mai avut pana acum, una chiar superba si foarte interesanta. Primul pas fiind deja facut, nu a mai putut sa dea inapoi.
Tot ce sper este ca a fost, si pentru el, la fel de placut cum a fost pentru mine. Faptul ca am fost impreuna si ca am reusit sa ne detasam putin de problemele de zi cu zi si de tot ce insemna acasa, ne-a prins bine. In plus, am reusit sa mai bifam un coltisor pe harta lumii, iar asta, pentru un trip adict asa cum sunt eu, este incredibil.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea!