vivre.ro

miercuri, 25 noiembrie 2015

Primul an fara incaltaminte de Black Friday

Pasiunea mea declarata sunt posetele, gentile, toate acele accesorii atat de necesare femeilor ca sa poarte lucruri dupa ele. Pentru mine, de cele mai multe ori, ele vin in dimensiuni destul de generoase ca sa imi incapa toate nebuniile care le car dupa mine. Ultima data am cumparat una care s-a dovedit prea mica pentru pretentiile mele, ce-i drept, exagerate. Insa cred ca este singura in privinta careia am apreciat gresit dimensiunile. Acesta este si motivul pentru care acum o vand.

Cu toate astea, de Black Friday, in fiecare an, mi-am creat o noua pasiune. Incaltamintea. La inceput mi-a fost teama ca nu imi vor fi buni. Insa cand am vazut preturile nu mi-a mai pasat.

In primul an, din 2 perechi cumparate, una mi-a fost prea mica. Insa, spre surpriza mea, magazinul online din care am cumparat a fost destul de dragut incat sa imi trimita o marime mai mare in schimbul celor care nu imi veneau. Asta s-a intamplat in mai putin de 2 zile.

Al doilea an am poftit la mai multe perechi (4 daca retin bine). Si de data asta am apreciat gresit marimea la una dintre ele, dar acum nu m-am mai impacientat, pentru ca stiam ca totul se va rezolva repede. Doar ca de data asta nu mai aveau marimea de care aveam nevoie decat pe o alta culoare, dar care s-a dovedit chiar mai buna.

A venit si al treilea an si tot cu aceeasi incantare am cumparat incaltaminte. Insa anul acesta, din nu stiu ce motiv, am renuntat la acest obicei. Pur si simplu, cred ca s-a terminat pasiunea. Orice minune dureaza 3 zile sau, in acest caz, 3 ani. Poate va aparea o alta pasiune vicioasa.

Insa sa nu credeti ca nu am cumparat nimic anul acesta de Black Friday. Nici vorba. Si partea buna e ca inca nici nu s-a terminat. Am mai pus ochii pe niste carti bune. Insa nu pot sa ma hotarasc daca sa le comand in varianta printata sau in varianta e-book.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea!