vivre.ro

vineri, 15 februarie 2013

Obiecte personalizate pentru restaurant

La multi ani! Sper ca v-ati distrat bine de revelion si de sf. Vasile si de sf. Ioan si de toate cate au trecut pana acum, pentru ca sunt constienta ca a trecut foarte mult timp de cand nu v-am/am mai scris. Nu ca nu imi mai place sa scriu si nu ca nu mi-am mai dorit sa va scriu. Doar ca am fost foarte ocupata. 
Iar un lucru pe care l-am facut in aceasta perioada si care mi-a dat putina bataie de cap a fost sa gasesc o firma care sa se ocupe de toate materialele promotionale si personalizate pentru restaurantul parintilor. Asa cum poate multi dintre voi stiti, parintii mei au un restaurant care trebuie promovat putin si pentru care am primit permisiunea sa gandesc putina promovare. Si ca sa putem sa imprastiem mai repede informatii despre noi si ca sa ajunga la cat mai multa lume vestea despre noi, pentru ca organizam si nunti, botezuri si altele de genul asta, trebuia sa oferim cateva obiecte personalizate persoanelor care vin pe la noi si la care se face catering.
Asa ca am facut o selectie a firmelor care par mai de incredere in domeniul asta. Si pentru ca eu ma tot pricep la internet, cel mai la indemana mi-a fost sa dau un search pe Google. Si spre marea mea mirare, am gasit o tipografie care sa aiba un site care sa ofere toate informatiile de care aveam nevoie, clar si fara ocolisuri sau combinatii din care sa nu inteleg nimic. Este vorba despre Agrafa, o tipografie din Bucuresti care ofera servicii pe care eu le-am gasit foarte utile si de calitate. Puteti sa vedeti ofertele pentru materiale promotionale ale companiei. Am mai auzit eu despre ei, dar nu am avut contact cu produsele si ofertele lor pana acum.
design flyer
Chiar daca sunt din Bucuresti, am vazut ca trimit produsele cerute de clienti oriunde in tara, asa ca am facut si eu o cerere pentru flyere la care aveam deja design, la ceva printuri pentru tavile de la linia de autoservire pe care isi pun clientii mancarea pe care o primesc de la bucatarie si carti de vizita, pentru care am solicitat si un design, pentru ca cel pe care il aveam mi se pare invechit si inexpresiv. Astept cu nerabdare toate printurile sa ajunga. Alaturi aveti designul la flyer. Am descoperit si o oferta atractiva la table tent-uri, (nici nu stiam ca asa se numesc) la care nu m-am gandit pana acum, dar voi face comanda si asa ceva cand vor ajunge celelalte materiale.

Un comentariu:

  1. Salut! Am citit articolul tau cu interes si m-am bucurat ca, desi este o asa distanta intrea tine si Bucuresti, ai comandat la o tipografie din Bucuresti necesarul de care aveai nevoie pentru rastaurant. Apoi citind mai cu atentie am constatat ca articolul este din 2013 iar linkurile respective nu mai sunt valabile. De aceea mi-am permis sa scriu acest comentariu sa sa iti spun ca la Web-2-Print.ro Tipografie Bucuresti gasesti la fel de multe produse pentru restaurant cat si alte produse foarte interesante de marketing si promovare. Tipografie Bucuresti Web-2-Print Tipar digital si offset te poate ajuta cu orice nevoie de print in Bucuresti.

    Numai ganduri bune!
    Tipografie Bucuresti Web-2-Print Tipar offset si digital

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti parerea!