vivre.ro

joi, 8 noiembrie 2012

Zilele Biz ne asteapta!


Mai este foarte putin pana cand va incepe evenimentul lunii noiembrie, a 9-a editie a Zilelor Biz! Asta inseamna ca de 8 ani incoace Revista Biz face un eveniment care aduna oameni din toate domeniile de activitate si le ofera informatii si traning-uri de calitate de la speake-ri de top din toate domeniile, lucruri care apoi sa ii ajute pe ei in business-ul pe care il desfasoara in viata de zi cu zi. Ce poate fi mai frumos decat atat?
Si asa cum va spuneam, mai sunt doar 3 zile intregi si cateva ore pana cand va incepe cu adevarat. Cand ma gandesc la faptul ca duminica pe vremea asta voi fi pe tren, in drum spre Bucuresti, ma cuprinde o bucurie destul de mare incat ma face sa uit de faptul ca imi ieste somn si ma ia un sentiment care nu poate fi descris altfel decat prin dorinta de a impartasi cu ceilalti ceea ce tu stii si gandesti si iti doresti. Si atunci ma apuc de scris. Iar ce va scriu azi este o scurta prezentare a programului de la Zilele Biz, ca sa va provoc sa va inscrieti si voi sau ca sa va fac in ciuda. Voi alegeti.
Asadar, eu voi fi prezenta doar la prima zi a conferintei, la ziua de Antreprenoriat, zi in care ma voi intalni cu persoane ca Aneta Bogdan, Adrian Porumboiu, Shachar Shaine, pe care nu trebuie sa ii prezint, Radu Enache president si CEO Continetal Hotels, Daniel Rusen de la Microsoft si multi alti speaker-i cel putin interesanti.
Programul zilei Curajului, pentru ca asa au denumit organizatorii ziua de Antreprenoriat, prezinta 3 sesiuni despre diferite stadii din viata unui business. Prima sesiune prezinta exemple de succes care continua sa creasca in perioade de criza cu probleme si bucurii. A doua sesiune prezinta personalitatea din spatele antreprenorului de succes. Iar ziua se incheie cu o sesiune pe teme legislative care puncteaza importanta acestui aspect in viata antreprenorilor.
Insa va voi spune mai multe de la fata locului si mai apoi pe blog in detaliu. Asa ca urmariti-ma pe Twitter si pe Facebook daca vreti sa aflati informatii fierbinti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea!