vivre.ro

miercuri, 11 ianuarie 2012

E deja 2012?

A trecut atat de repede timpul ca nici nu stiu unde a fugit, incotro se grabeste. As vrea sa pot sa stau sa analizez mai mult ceea ce fac si am facut ca sa ma pot corecta si sa ma pot indrepta. Dar poate ca asta este frumusetea vietii. Timpul sa zboare repede pe langa tine ca sa vada cat de bine stii sa profiti de el si cat de bine stii sa te bucuri de toate lucrurile pe care viata ti le ofera.
Oricat ar incerca cineva sa faca de toate, nu reuseste intr-o viata. Si cu atat mai putin daca tine cat de cat la somn, asa ca si mine. Daca ii place cuiva sa doarma acea persoana sunt eu. Inainte nu ii intelegeam pe ceilalti care dormeau la amiaza sau dupa masa, dar acum sunt cu totul adepta acestui stil de viata, cand am timp. Iar asa nu poti sa le faci pe toate. Oricat as incerca, se pare ca stau foarte prost cu managementul timpului.
Sau mai este o varianta: cand dorm, nu ma odihnesc. Am citit undeva ca este foarte improtant pe ce saltele dormi noaptea. Daca nu iti gasesti salteaua potrivita, de fiecare data te trezesti obosita. Poate ca asta mi se intampla si mie.
Asta ramane de vazut, pentru ca trebuie sa ma gandesc serios si sa imi schimb salteaua. Sper sa ajute la ceva. Sunt in perioada in care analizez foarte atent fiecare miscare ca sa vad incotro sa o iau, pe ce drum sa merg mai departe. S-au intamplat prea multe in ultima perioada si fiecare m-a marcat cate putin. Asa ca tineti-mi pumnii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea!