vivre.ro

miercuri, 26 octombrie 2016

Can men say these things?

Da, m-am îndrăgostit de piesa lui Randi. Poate pentru că și eu am ochii verzi, dar sigur și pentru că, pentru mine, pare să fie cea mai tare declarație care ar putea să mi-o facă persoana iubită. Chiar și după ce ne-am căsătorit, cred că este foarte important să ne păstrăm o doză de romantism ca să menținem pasiunea între noi.
E extraordinar să vezi că perechea ta încă se mai aprinde după tine, la fel cum e genial să te treacă un fior atunci când te gândești la momentele tandre dintre voi.
Nu știu dacă mai trebuie să spun ceva despre acest subiect. Cred că fiecare simte acest lucru. Oricât ne place să ne simțim protejate, ne place și mai mult să simțim că putem stârni focul în persoana iubită, chiar după mult timp.
Și, totuși, voi cunoașteți bărbați care să aibă atâta încredere încât să facă astfel de declarații? Nu își pierd bărbăția spunând astfel de lucruri? Am impresia că majoritatea declarațiilor geniale sună cel mai bine în engleză, dar Randi a spart gheața și a scos o declarație genială. Singurul lucru pe care nu l-am stabilit încă este dacă sunt bărbați care fac asta în viața reală.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea!