vivre.ro

luni, 27 iunie 2016

La fix!

A picat la fix campania Blogal Initiative pentru WowFixit! De ziua mea am primit un telefon nou, dar pe care nu am apucat să îl „dotez” cu tot ce are nevoie pentru că am fost ocupată și apoi am fost plecată.
Cu mâna pe suflet vă spun că sper să nu fac ceva cu el, pentru că sunt o neîndemânatică notorie. Când vine vorba despre aparate pe care să le scap din mână, eu sunt pe primul loc în casă. Când vom avea copii, sper să nu mă moștenească. Vechiul meu telefon a sfârșit plin de lovituri și de zgârieturi. Cu toate astea, cineva a zis că mai merit o șansă. Și în fiecare zi când îl țin în mână îmi aduc aminte că nu i-am cumpărat husă și folie.
Sincer, mă mir că încă nu are nicio zgârietură. Și tare aș vrea să rămână așa. Doar că uit constant că mai trebuie să fac și asta. Dar azi, când am văzut campania WowFixit, mi-am adus aminte din nou. Și parcă telefonul meu aștepta așa ceva. Este o soluție inovativă, care putem să o folosim fiecare, fără nicio grijă, în comparație cu foliile, care oamenii neîndemânatici ca mine le pun cu bule, cu particule de praf. Se pare că este o soluție care se aplică pe orice ecran de device și se usucă în scurt timp, fără bule și fără probleme. Încă nu am încercat-o, dar parcă s-a gândit cineva și la mine când a inventat asta. Asa o protecție care să o pot aplica și eu, am și eu nevoie.

În plus, mai am o tabletă acasă care nu a primit folie de protecție, așa că ar fi benefic și pentru ea. Și mai e și aparatul foto pe care îl aștept să vină din Turcia (poveste lungă - știu că sunt datoare cu povestea vacanței), care îmi e foarte drag și care ar merita o protecție pentru ecran după toate prin câte a trecut. Și nu vă faceți griji că mai găsesc eu destule aparate la care să folosesc WowFixit. Numai să îl am. Și astea sunt doar ale mele. Mai are nevoie și iubitu de el. Că nici la el nu se știe niciodată când o să pun eu mâna pe telefoanele lui.
Pentru mine, WowFixit a picat la fix. La cei care pun folii tot uit să mă duc. Voi ați încerca așa ceva?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea!