vivre.ro

luni, 11 iulie 2016

Povestea concediului

Eram datoare cu această poveste. M-am întors din concediu de aproape o lună și, cu toate aceastea, încă nu v-am spus dacă așteptările mele au fost satisfăcute.
Sincera sa fiu, imaginile care le-am pus (le-am luat de pe site-ul lor) sunt reale. Chiar totul este asa cum arata ei. Insa ce nu poti sa iti dai seama din poze si ceea ce este destul de deranjant, este ca acele foarte multe facilitati sunt toate aglomerate intr-un spatiu foarte mic. Singurul lor avantaj este ca au reusit sa inghesuiasca locuri pentru toata lumea.
 Probabil ca trebuia sa ma angajeze de fotograf la ei, la ce poze au iesit. :D
Oricum, un alt minus al vacantei a fost servirea. Pentru un resort de 5 stele, si pentru spatiul mic pe care il aveau in grija, trebuiau sa zboare pe acolo si sa fie foarte serviabili si prompti. Dar nu a fost asa. Din pacate, am avut cu ce sa comparam si am fost usor dezamagiti.
Un minus care nu a tinut de hotel, in sine, a fost dureroasa plaja de pietre. Ca sa faci un masaj la talpi, din cand in cand, e ok, dar nu mereu, si chiar si in apa, ca atunci iti piere tot cheful de scaldat. In schimb, au amenajat foarte frumos pontonul cu sezlonguri, cu umbrele si de un alb imaculat, de pe care se vede foarte frumos apusul. (Rasaritul nu l-am prins nici la culcare nici la trezire.)
Un plus sunt toboganele cu apa care nu sunt prea periculoase pentru cu copii, dar ofera suficient de multa adrenalina pentru adulti.
Un alt plus a fost vederea din camera. Aproape tot hotelul era dispus in asa fel incat camerele sa aiba vedere spre mare. Asa se vedea din camera noastra.
Daca l-as intreba pe sotul meu, un avantaj este faptul ca la orice ora exista un bar deschis unde sa fii servit cu orice bautura ai nevoie.
Desi in incinta hotelului sunt si magazine, recomand sa faceti 1,5 km pana la cel mai apropiat bazar sau sa mergeti cu maxi-taxi pana in Alanya, pentru cumparaturi. Sunt preturi extraordinare si merita sa va schimbati toata garderoba cu aceasta ocazie. Deci va recomand sa mergeti cu bagajele goale ca sa aveti ce umple acolo. Preturile sunt foarte mici pentru ca rusii nu mai pot sa viziteze Turcia si comerciantii au fost obligati sa renunte la preturile mari pentru ca nu mai au peste 4.000.000 de clienti foarte darnici. De fapt, toate sunt mai ieftine pentru ca nu mai sunt rusi cu buzunare largi. Deci acum este momentul sa vizitati Turcia, insa biletele trebuie luate din timp.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea!