vivre.ro

marți, 12 iulie 2016

Impresii de la Academia de eCommerce Silkweb

De cand am schimbat locul de munca, am avut o constanta senzatie ca nu reusesc sa mai tin pasul cu ceea ce apare nou in mediul online, din punct de vedere al eCommerce-ului. Asa ca, cu prima ocazie de a relua legatura cu fostii colegi si cu tot ce e nou in acest domeniu pe care am ajuns sa il indragesc, am profitat de ocazie, participand la un eveniment pe care Baia Mare, cu siguranta il astepta de mult.
Academia de eCommerce organizata de Silkweb a avut prima editie pe 22 iunie, si a adunat un numar mare de bloggeri si antreprenori din Baia Mare, care isi doresc sa evolueze in piata de eCommerce. A fost o prima editie de introducere in multitudinea de teme care trebuie avute in vedere atunci cand vrei sa ai succes in eCommerce.

Maine, la a doua editie, vom intra in tema optimizarii pentru motoarele de cautare, o tema primordiala in contextul eCommerce-ului romanesc. Multe site-uri, fie ele de prezentare sau magazine online, au suferit penalizari din cauza optimizarilor gresite sau a unor procedee de mult neacceptate cel putin de catre Google.
Abia astept editia de maine, atat pentru informatiile cu care imi voi intregi cunostintele, cat si pentru reintalnirea cu clientii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea!