vivre.ro

miercuri, 28 octombrie 2015

Inca un ingeras printre noi

Botezul este, probabil, cel mai frumos moment la care poate participa un nas. Nu vreau sa ma laud cu cati copii am botezat la varsta mea frageda, ci vreau sa spun ca abia astept sa botez din nou. Este ceva sublim. Este ceva aproape ireal. Si ma bucur de fiecare data cand am ocazia sa fac acest lucru.
Nu stiu daca constientizez exact ce se intampla, dar stiu sigur ca ador sa fiu alaturi de acei micuti cand se intalnesc pentru prima data cu Dumnezeu. Ma simt responsabila ca aceasta intalnire sa decurga bine. Pentru asta, aleg mereu imbracaminte alba pentru noul ingeras si imi place sa il fac sa se simta confortabil si impacat cu ce se intampla in jurul sau, ca sa poata primi taina botezului in pace si linistit.
Ultima data, impreuna cu alte 3 nase, ne-am bucurat sa vedem ca minunata noastra finuta s-a simtit atat de bine, incat a adormit din momentul incare am pus-o pe masa pregatita de preot. In mainile sale, micuta s-a linistit si a adormit. Nu puteam sa fim mai fericiti de acest eveniment care s-a desfasurat perfect.
Masa festiva care a urmat este mult prea putin importanta, tot ce conteaza este ca toata lumea s-a simtit foarte bine, iar familia imbogatita cu inca un membru adorabil s-a eliberat de toate emotiile pe care le avusese pana in acel moment.
Pentru mine, a fost inca un moment de neuitat si sunt mandra ca mai am un copil spiritual pe care sa il indragesc si caruia sa ii fiu alaturi atunci cand va avea nevoie.

Un comentariu:

  1. All slots are based on one key idea – spin the reels and hope they land on a sure combination. This makes 토토사이트 understanding slot games extremely simple for a beginner, as when you perceive how one plays out, you realize the fundamentals behind all of them. The code beneath simulates your web acquire when you wager $1 on pink on 400 completely different spins of the roulette wheel. The app from Wild Casino is great for a number of|numerous|a selection of} completely different units.

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti parerea!