vivre.ro

marți, 17 iulie 2012

Mi-e dor de nopti albe de jocuri pe calculator

Jocuri PC Ubisoft
Imi aduc aminte cu drag de copilarie, de timpul cand am primit primul calculator. Eram deja destul de mare pentru ca atunci nu oricine isi permitea un calculator, iar parintii au vrut ca eu sa aprciez cadoul pe care l-am primit si sa il folosesc cu atentie si cu grija. Dar, ca orice copil, si pe mine ma fascinau jocurile pe calculator. Si incercam sa fac rost de cat mai multe jocuri de la prieteni care mai aveau si ei calculator. Insa pe atunci nu gaseai decat PackMan si alte jocuri de acest gen. Insa si asa puteam sa ma laud cu scoruri bune. Inca de atunci eram impatimita a jocurilor si imi placea sa pierd vremea in fata calculatorului.

Pare o chestie mai mult de baieti, dar asa s-a intamplat sa fiu eu. Mai tarziu, dupa ce am mai crescut, am inceput sa avansez in ceea ce constau jocurile, asta pentru ca aveam destui verisori care sa ma aprovizioneze cu jocuri PC de strategie si de aventura. Imi placea foarte mult sa imi construiesc imperii si sa imi alung inamicii, asta chiar daca presupunea sa pierd toata ziua cu asta.

Bineinteles ca parintilor nu le convenea, pentru ca pierdeam prea mult timp cu ele. Insa am reusit sa ii multumesc si pe ei, pentru ca in primul rand imi faceam timp pentru lectii, apoi ieseam in curte cu copiii din vecini, iar abia apoi imi continuam jocurile, si astfel nu putea nimeni sa imi spuna ca nu e bine.

Si tot asa, mereu imi gaseam noi jocuri si chestii noi interesante la jocuri, asa ca pana si in facultate mai faceam nopti albe cu jocuri de strategie si nu numai. Azi am dat peste un site care vinde jocuri PC si pentru console si mi-am amintit de toata aceasta poveste. Acum imi aduc aminte cu placere de acele vremuri si parca as deschide si acum un joc si mi-as pregati tot ce am nevoie pe birou pentru cateva ore de relaxare, doar ca timpul nu imi mai permite. Poate in curand, cine stie...

Imagine preluata de pe site-ul www.GamesLine.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea!