vivre.ro

vineri, 1 iunie 2012

SilkWeb ofera audit SEO gratuit

Campania Silkweb
Acesta este mesajul pe care SilkWeb il transmite in randul internautilor care detin un blog sau un site. Nu este suficient sa ai un blog sau un site ca sa fii vizibil online si ca sa te faci remarcat. SEO trebuie sa fie o parte activa din viata ta de blogar sau de mandru detinator de site, care poate sa fie orice de la o pagina de prezentare si pana la un mare magazin online. Insa prima data trebuie sa aflii punctele care au nevoie de o atentie speciala. 
Cum aflu care sunt punctele slabe ale site-ului?
Aceasta este cea mai simpla parte. Ceri un audit SEO de la prietenii nostri de la SilkWeb. Nu trebuie sa va faceti griji nici de costuri, pentru ca este gratuit.Tot ce trebuie sa faci este sa introduci numele, numarul de telefon si url-ul site-ului tau in formularul alaturat si gata.
Prima data vei primi un e-mail de confirmare care va avea urmatorul mesaj:

Asta inseamna ca sistemul face verificarile corespunzatoare si iti va crea o pagina in care vei putea vedea punctajul pe care site-ul/blogul tau l-a primit. In momentul in care totul va fi gata, vei primi un alt e-mail care arata asa:


Tot ce trebuie sa faci ca sa vezi rezultatele, este sa faci click acolo unde ti se cere. :)
Cum este evaluat site-ul meu?
Vei observa ca site-ul/blogul este evaluat din 3 perspective: SEO, Blogging si Social Media, care a devenit un mediu  foarte important atat pentru promovarea personala cat si pentru promovarea unui bussiness.
Pentru SEO poti primi maxim 12 puncte, pentru Blogging maxim 9, iar pentru Social Media maxim 5 puncte. Pentru fiecare punct se verifica cate o problema de care nu se tine cont, de obicei, decat de catre profesionistii SEO. La sfarsit vei primi un procentaj final si pe fiecare punct ti se va explica care este problema gasita si de ce este asta o problema. Astfel vei stii care sunt problemele de SEO ale site-ului care trebuie remediate.
Nimeni nu spune ca trebuie sa stii tu sa le remediezi. Pentru asta sunt profesionistii de la SilkWeb. Nu ezita sa apelezi la ei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea!