vivre.ro

miercuri, 23 mai 2012

SkitBike si la Baia Mare

Tocmai ce am aflat, mai ieri, ca se pune de un eveniment in premiera la Baia Mare. Este drept ca, prin tara s-a mai organizat acest frumos eveniment, ca dovada, la Bucuresti este, deja, al treilea an de cand se practica SkirtBike.
Mi se pare un eveniment foarte bun, si mi-ar placea foarte mult sa pot sa fiu si eu in mijlocul sau. Insa planificarile ma poarta pana in Ploiesti in acest weekend, cand acesta va avea loc. Totusi, din dorinta de a-l sustine ma alatur virtual baimarencelor. Doresc sa o felicit pe Frmshk pentru ca a preluat ideea si a avut curajul de a organiza si aici acelasi lucru, insa fara ajutorul sponsorilor pe care ii vedeti pe afisul alaturat. Ca sa fim corecti, trebuie sa recunoastem ca acest afis este preluat de la bucuresteni si au fost schimbate orasul si locul de intalnire.
Asadar, va indemn pe voi, pe toate fetele si femeile, sa va imbracati  cum stiti voi mai frumos si sa va prezentati cu bicicleta in fata Bibliotecii Judetene, de unde se va porni intr-o plimbare, ca sa aratati orasului cat de frumos poate fi mersul pe bicicleta. Nu va sfiiti. Va spuneam ca as fi venit si eu daca planurile anterioare nu m-ar fi impiedicat. Haideti sa ne facem orasul mandru ca are femei si fete frumoase care stiu sa se dea pe bicicleta si care vor sa sustina o cauza, pana la urma, eco.
Alina Rad va fi acolo sa va sustina si mai apoi sa scrie despre noi pe blogul unui baimarean de-al nostru plecat la Bucuresti si care ne sustine de acolo.
La final se va face o oprire la o terasa pentru un pahar de vorba si schimb de pareri legat de plimbarea voastra. Daca toate merg bine, poate reusim, la anu', sa ne procopsim si macar cu o parte din sponsorii despre care vorbeam.
Mult succes!
UPDATE:
Dupa cum se pare, este nevoie de mai mult timp pentru organizarea evenimentului asa cum trebuie, motiv pentru care am spus ca ma voi implica si eu in organizarea lui. A trecut destul de mult timp de cand nu m-am mai implicat intr-un proiect de genul asta si tanjeam dupa asa ceva.
Asa ca va trebui sa ne tineti pumnii ca sa  reusim sa le rezolvam pe toate. Ca urmare, data se amana, iar data o vom anunta in timp util.
UPDATE:
Este oficial! SkirtBike Baia Mare se va tine pe data de 8 iulie! Imi pare cel mai bine ca voi putea sa fiu si eu prezenta.
Asadar, pe 8 iulie (asta e duminica), toate doamnele si domnisoarele sunt asteptate in Parcul Tineretului la Monumentul Ostasului Roman, la ora 17:00, de unde se va pleca pe b-dul Victoriei, pe b-dul Decebal, pe b-dul Bucuresti, iar apoi spre str. Vasile Lucaciu, la cafeneaua noua, unde toti participantii vor fi intampinati cu surprize si, bineinteles, aplauzele cuvenite.
Organizatorii anunta ca sunt invitati sa participe si domnii imbracati elegant ca sa sustina doamnele si domnisoarele in cele mai inovative modalitati.

2 comentarii:

  1. Bună Cristina, te rog să revii pe blog la mine pentru noutăți... :) Se pare că nu e timp pentru organizarea așa cum trebuie a evenimentului și acum discutăm când și cum să-l facem. Dacă dorești să te implici, având în vedere că nu mai e acum, te așteptăm cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cu mare placere! Abia astept! Mi-a spus si Alina Rad ca nu se va mai tine acum. http://www.facebook.com/CristinaAdrianaOnea?ref=tn_tnmn Acesta este contul meu de FB si @cristinaonea pe Twitter. Ca sa putem comunica mai usor ;)

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti parerea!