vivre.ro

joi, 26 aprilie 2012

Recomandare cu apropo. Mai subtila de atat nu pot fi.

Scriu aceasta postare pentru ca vreau sa ii spun oficial prietenului meu ca ar fi indicat sa imi cumpere acest telefon HTC.
Si ma voi explica.
Ii recomand sa imi cumpere telefonul HTC X One, dar nu cel negru ci acesta, alb. Are un design minimalist care m-a lasat masca de prima data cand l-am vazut, iar albul il scoate si mai mult in evidenta. Are acea aroganta care te atrage fara sa iti dai seama.  Nu ca HTC nu ar fi foarte buni la capitolul asta, dar abia azi am realizat ca mie, de fapt, imi plac foarte mult produsele care, prin design sfideaza orice, pentru ca nu prea mai conteaza cum arata cand are ce are acesta sub carcasa.
Exista foarte multe motive pentru care trebuie sa imi cumpere acest telefon. In primul rand, este garantia de 2 ani pe care o primesc la cumparare, garantie de care are nevoie oricine daca nu doreste sa riste cumpararea unui nou telefon sau plata unei sume enorme pentru reparatii, in cazul in care se intampla ceva cu el.
In al doilea rand, impreuna cu telefonul, Quickmobile ii ofera si castile Beats Audio Special Edition. Ca sa ma impresioneze si mai tare, si promit ca voi arata impresionata, poate sa spuna ca el le-a cumparat, gandindu-se ca voi putea asculta muzica atunci cand calc haine, atunci cand aspir prin casa sau atunci cand muncesc in gradina.
In al treilea rand, are un procesor quad-core care duce navigarea pe internet la urmatorul nivel. Lucru de care este constient ca am nevoie, caci cine nu are nevoie de internet de mare viteze. Este adevarat ca ne-am obisnuit prost, avand in vedere faptul ca suntem printre tarile cu cea mai mare viteza de navigare. Insa acesta este un motiv in plus pentru a avea un telefon care sa tina pasul cu mine si sa poata sa imi ofere tot suportul de care am nevoie.
In al patrulea rand, ecranul mare ma ajuta sa vad tot ce ma intereseaza foarte clar si fotografiile se fac aproape singure.
In al cincilea rand pentru ca filmeaza Full HD si, in timp ce filmeaza, pot sa fac si poze.
In al saselea rand pentru ca ma iubeste si vrea sa fiu la zi cu tehnologia de ultima ora si sa ma bucur de toate aceste beneficii pe care ni le ofera.
Si nu in ultimul rand pentru ca are cateva pacate de platit. Prin acest gest as fi dispusa, nu doar sa iert, ci sa si uit. In schimbul acestui gest, promit sa fiu cuminte si sa par surprinsa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea!