vivre.ro

miercuri, 8 februarie 2012

O surpriza chiar foarte placuta

M-am inscris pentru ca era gratuit si eram chiar curioasa sa vad cum functioneaza. Este vorba despre Oriflame si despre experienta mea. Nu este o poveste siropoasa, asa cum obisnuiesc acest gen de afaceri sa faca. Nu asta m-a atras la ea, ci curiozitatea. Eu caut mereu metode de a aduce noi venituri la castigul lunar. Nu am avut foarte multa incredere ca va merge la inceput.
Am avut o surpriza foarte mare in momentul in care am inceput sa vand pe bune. Apoi am inceput sa vand mai bine, pana cand am ajuns sa vand pe rupte. Nici acum nu inteleg foarte bine de ce se vand atat de bine produsele Oriflame, dar incep sa ma dumiresc. Oamenii cunosc produsele, datorita atator ani de existenta pe piata. In acest timp si-au castigat increderea acestora incetul cu incetul.
In plus, daca acum, in perioada de criza, se vinde atat de bine va imaginati cum se va vinde odata ce vom scapa de criza? Avantajul nostru final este acela ca acel comision de 23% este mereu acolo indiferent de suma pe care o avem la finalul comenzii. Bineinteles ca apoi putem creste, dar asta e alta mancare de peste.
Mai jos aveti un foarte bun exemplu de comanda cu castigul aferet si programul de bun venit cu cadourile de care poate beneficia fiecare.
Cine vrea sa experimenteze poate sa ma contacteze sau sa se inscrie direct facand click pe imaginea Oriflame din dreapta sus.

4 comentarii:

  1. Iti recomand Faberlic ,atat ca si afacere precum si pentru calitatea exceptionala a produselor.Este o afacere noua ,si exista sanse sa iti faci si sa iti dezvolti echipa.
    Daca doresti detalii ,poti accesa www.afacereafaberlic.blogspot.com sau ma cauti la magazinul Party Stuff din Piata Revolutiei nr 3 pe care il sti deja :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc, dar am destule la activ si nu ma pot ocupa de ele asa cum as vrea. Am intrat si in AVON si ma ocup si de o mica echipa de Lady's :D Poate te intereseaza pe tine sa ni te alaturi.
    Dar am o intrebare. Cum ai dat de mine? :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu pot sa ma alatur fiindca sunt liderul Faberlic pe Maramures si asta presupune multa munca,plus ca am si propria afacere.
    Cum am dat de tine ? Suntem prietene pe FB ,am userul Andrea Andree.
    Te pup ...daca te razgandesti anunta-ma.

    RăspundețiȘtergere
  4. Acum m-am prins. :) Multumesc de oferta. Dar si eu am foarte multe pe cap acum.
    Succes la toate:)

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti parerea!