vivre.ro

miercuri, 15 iunie 2011

Inapoi pe baricade

Dupa o perioada, poate prea indelungata, de cautari si de bulversare, am reusit sa ma intorc in breasla publicatarilor si intr-un mod la care nu am sperat si pe care nu l-am visat. Dintr-o pura coincidenta, primind un mail dispre minunatul facebook (acum am realizat cat de mult te poate ajuta), am aflat cu stupoare ca Silkweb are nevoie de copywriter. A fost un moment in care renuntasem sa mai caut un loc de munca, nu pentru ca nu aveam nevoie de unul, dar voiam sa pot pleca in concediu aceasta vara, vara trecuta fiind, tot asa, proaspat angajata, nu am putut sa beneficiez de asa ceva, dar asta e alta poveste.
Deci ma pun eu si raspund anuntului si... ce sa vezi... ziua urmatoare am fost sunata sa ma prezint la interviu. De fapt exprimarea exacta a fost daca nu vreau sa ne intalnim la o discutie. Nu mi-am incaput in piele de fericire. Asa-zisul interviu a avut loc in aceeasi zi si, ca sa ma faca si mai fericita, am ramas foarte placut impresionata sa vad ca, tocmai acest blog, pe care l-am abandonat fara scrupule, a contribuit la angajarea mea. De aceea ii datorez mii de scuze.
Asa ca fiti pe faza ca revin cu forte proaspete si, fiind obisnuita sa scriu foarte mult inr-o zi, tineti-va bine ca am, inca, o pofta de scris de nu e drept si adevarat. Pana foarte curand va pup si va imbratisez.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea!